THE RECONNECTION-HEALING

Centrum voor Healing, Relaxatie, Sjamanisme & Munay-Ki

Praktijk CANDELA

Praktijk CANDELA
NL
FR

Reconnective® Healing

 

Reconnective® Healing staat voor het ontvangen van licht en informatie vanuit het universum.

 

Deze nieuwe frequenties verbinden zich met onze planeet, verbinden zich met onze "strings/strengen" die het DNA verhogen, verbinden zich met onze "strands/snaren" in het nulpuntenergieveld (golven van draden die zich buiten en in ons lichaam bevinden).

 

De verschillende bewustzijnslagen worden met elkaar verbonden waardoor er een andere genetische informatie ontstaat met als doel gezondheid, ordening en bewustzijn. Een transformatie vindt plaats, vele klachten en ziektebeelden, die alleen symptomatisch behandeld kunnen worden verdwijnen.

 

Een Reconnective® Healing verlicht de pijn, vermindert de neveneffecten van bestraling en chemotherapie, helpt het lichaam om sneller te herstellen, verhoogt uw levenslust en uw capaciteit om de uitdaging van het leven weer aan te gaan. Het geeft ook meer vertrouwen en inwendige kracht. Men voelt zich fysiek beter, er is terug balans in het lichaam. Het lichaam is energieker en ontspannen.

 

Reconnective® Healing is geschikt voor elke leeftijd en kent geen contra indicaties. Tijdens de sessie blijf je aangekleed en word je niet aangeraakt. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen. Ook dieren zoals paarden, honden, katten... hebben veel baat en worden van hun kwaaltjes verlost.

 

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met Reconnective® Healing en The Reconnection™ zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.

 

De Reconnective® Healings spreken zelfgenezende energieën aan.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen medische zorg.

 

Reconnective® Healing sessies duren ongeveer 75 min, inclusief voor- en nagesprek.

Kinderen, studenten, dieren evenals healing op afstand.

Bijdrage: info op www.praktijkcandela.be

 

 

Persoonlijke Reconnectie

 

The Reconnection™, ook wel "Persoonlijke Reconnectie" genoemd, is het opnieuw activeren van het oorspronkelijke meridianensysteem in het lichaam. Dit worden de axiatonale (uitgaande) lijnen genoemd. Deze lijnen verbinden de kosmische energieën, informatie en lichtbanen opnieuw met onze DNA-structuren.

 

 

Indien je je persoonlijke ontwikkeling en evolutieproces wilt versnellen, met inbegrip het herstel van je lichaamsfuncties, kies dan voor je "Persoonlijke Reconnectie". Het effect kan meteen duidelijk zijn, maar in veel gevallen duurt het even voordat je volledig ervaart wat een Reconnection™ voor je gedaan heeft.

 

 

Een éénmalige "Persoonlijke Reconnectie" kost 333€ en bestaat uit twee sessies, duren ongeveer 90 min, inclusief voor- en nagesprek, met minimaal één of maximaal drie nachten er tussen.

 

 

 

* Opmerking *

 

Het is zeer aanbevolen om alvorens de "Persoonlijke Reconnectie" te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective® Healing te ondergaan.

 

Contact
Top

Isabelle@2008-2015